Groep F

(groep 7/8)

Over groep F, door de leerlingen;

Er is altijd wel iets leuks te beleven, zoals een leuk klusje bijvoorbeeld.

Voor onze cavia’s, Lola en Fleur, ik mocht een keer met een vriend een nieuwe hok maken.  En over onze juf; de juf moet je met u aanspreken, maar dat vind ik best wel moeilijk. Op een gegeven moment wen je eraan. Het leukste aan de juf is dat ze aardig, grappig en chill is.
Je hoeft je van onze juf niet perfect te gedragen, maar je moet je natuurlijk ook niet misdragen! Als jij je goed gedraagt en aardig bent tegen juf Tessa dan doet juf Tessa ook aardig tegen jou. Als jij je netjes gedraagt dan krijg je een p-tje, dat is een perfect op de beloningsladder. Als je 5 p-tjes hebt dan mag je een beloning doen, als je 10 p-tjes hebt dan mag je en half uur een beloning doen. Nou ik hoop dat je het leuk vindt en ik hoop ook dat je snel langs komt!

L.

 

Hoi ik ben J. en ik ga jullie wat vertellen over groep F en over de school.

Groep f is een leuke klas. Alle klassen hebben een naam wij hebben de naam ‘groep F’ gekregen.
We hebben ook een hele leuke juf, juf Tessa. Juf Tessa is echt super aardig. Maar wat ook leuk is, dat is gym. Dan doen we verschillende soorten sport super chill dus. We gaan ook op schoolreisje naar Drievliet, met de hele school en dan mag je in groepjes van 1,2,3, of 4 heel soms in groepjes van 5 .

En als je in groep 8 zit dan ga je ook op kamp. Ik zit in groep 7 maar ik mag ook mee op kamp want groep F is een gemixte klas, groep 7/8 dus.

We doen ook aan het schoolontbijt, dan ga je met alle kinderen in de aula lekker eten.

Maar wat ook leuk is; we hebben in het tussenhok ook cavia’s Lola en Fleur. Ze zijn echt super leuk, lief en aardig.

We hebben ook chef taken. Dat zijn dingen waarvoor jij moet zorgen in de klas. Mijn chef taak is chef-tosti dus ik bak tosti’s in de klas op vrijdagmiddag. Ook hebben we een chef-koffie, die maakt voor juf koffie als juf koffie wil. Dat zijn dus chef taken.

Op elke donderdag hebben we zwemmen. Als je jouw A en B hebt met zwemmen dan kun je ook C halen, super leuk dus. Maandag en vrijdag hebben we gym, als je in de bovenbouw zit dan kun je tutor worden. Je mag met de kinderen uit groep B en C gaan lezen jij gaat ze helpen. Dit zijn dus de dingen die we in groep F doen. Super leuk dus! Nou dat was mijn verhaal over groep F. Ik hoop dat jullie een keer langs komen!

J.

 

Het is een leuke klas. De leerstof is super in groep F en de juf is super aardig en super behulpzaam. De kinderen zijn ook heel aardig en behulpzaam, echt super fijn hier. Wij hebben cavia’s ze heten Lola en Fleur en ze zijn echt super lief. We hebben ook vissen, het is hier kleurrijk en vrolijk.  We hebben ook chef taken zoals chef-tosti en chef-koffie en we doen ook heel veel leuke activiteiten. Als we vrije tijd hebben dan mag je iets voor je zelf doen. We hebben ook iPads waar we op mogen werken. Dit is een gedeelte van groep F maar er zij nog veel meer dingen, dat is veel te veel om op te noemen. Nou ik hoop dat ik jullie langs komen!

M. 

 

Het is een leuke school. Mijn klas is groep F.  Mijn juf is juf Tessa, ze is heel lief en aardig. Als je 5 keer perfect hebt gehaald dan mag je wat voor je zelf doen. Kinderen uit onze klas hebben een chef taak zoals ik, ik ben chef-rij. Ik loop vooraan in de rij en houd de rij goed in toon. We hebben ook cavia’s ze heten Lola en Fleur, ze wonen in het tussenhok in de klas. Ik heb ook visjes meegenomen voor de klas. Dit was mijn verhaal over groep F.

D.